Vintertid!

Söndagsmorgonen började med att min väckarklocka ringde vid 08.00. Jag hade sovit i ca. 5 timmar och var som vanligt sjukt trött xD Tänkte att jag nog skulle hinna göra mig iordning på 45 minuter och ställde om klockan till 08.30 innan jag somnade om. Den ringde igen, jag vaknade igen och var precis lika trött som för en halvtimme sen. Var tyvärr tvungen att gå upp, så det fanns inte mycket annat att göra än att släpa sig ur sängen. Jag gick ner till badrummet, dushade, tog på mig kläder. Sen gick jag in i köket och åt frukost samtidigt som jag pratade lite med mormor som fortfarande är här. Helt plötsligt kommer mamma in i köket och frågar mig om jag vet vad klockan är. Jag tittar på klockan på köksväggen och säger att jo det vet jag, den är 09.10...men jag hinner! Hon säger att det är fel, jag borde kolla på mikron. Så jag vänder mig om och kollar på klockan på mikron....08.10. Självklart hade jag lyckats missa att det var vintertid. När jag äntligen börjat vakna upp lite och fått på mig kläder och allting får jag alltså reda på att jag inte ens hade behövt vara uppe förrän om 20 minuter....surt. Nåja....jag gick upp och la mig en halvtimme igen...hade lite svårt att somna pga min rullgardin som ingen någonsin sätter upp.
Det är verkligen jobbigt med vinter-/sommartid :S allt blir så fel....
Nåja, resten av dagen var iaf trevlig:) Jag lyckades iaf komma till kören i rätt tid och inte en timme innan vilket antagligen hade skett om inte mamma vaknat...vi sjöng sedan på högmässan, vilket gick bra.
Senare på kvällen kom Marie, David, Cajsa, Kling och Adam hem till mig:) det var trevligt:)
 

Nämen oj!

Fantastiskt eller hur? Ett inlägg! :O Som en klok kvinna en gång påpekade: Jag skriver bara inlägg för att säga hur längesedan det var jag skrev ett sist, säga förlåt för att det är så och sedan lova att jag ska bättra mig, vilket jag aldrig gör...och det stämmer verkligen! Så, den här gången tänkte jag inte göra samma sak igen. Visserligen började jag med att påpeka hur sällsynt det är med inlägg på den här bloggen, men jag tänker iallafall inte be om ursäkt! Jag skriver helt enkelt inte inlägg så ofta. Kanske kommer det en period då jag börjar göra det, kanske nu, kanske snart, kanske om ett bra tag, eller aldrig. Så ni får helt enkelt nöja er med den väldigt dåliga uppdateringen. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur? ;P Så sluta inte besöka min blogg, det kommer ju trots allt ett inlägg lite då och då.

För att helt byta samtalsämne kan jag ju tala om för er alla som inte vet det att det är höstlov! :D Och att det är helt underbart:)
 Som man har längtat! Jag och Marie startade igår höstlovet med en mysig fikastund på SysterYster. Kunde inte ha tänkt mig en bättre start<3 Efter det tog vi bussen hem till Hjo. Senare kom min mormor som är och hälsar på i Hjo hem till oss för att få lite fika;) Jag hade ju redan fikat en gång...men lite kaffe får man alltid i sig:D Trevligt:) 

Den här dagen skulle vi åka upp till Hanna för att lämna lite grejer till NV2s loppmarknad:P Hihi...så jag och mamma åkte upp till Källebo med massa gammal skit vi hittat på vinden:) Eftermiddagen ägnade jag åt att bära och stapla ved...inte fullt så kul som det låter, men men...Kvällen var däremot mycket trevlig:D Film,promenad och prat med Marie och Cajsa<3 Mysigt som alltid! :) 
Nu ska jag sluta skriva och hitta på nåt annat;) Godnatt! :) 


Och här har vi underbaringarna!<3 Riktigt så här finklädda var de inte idag, men ack så söta ändå:) 

RSS 2.0