Jul igen!


Nu ni! Nu är julafton över, och snabbt gick det! Både fram dit och själva dagen...Jag hängde inte riktigt med kände jag. Tyckte att jag var i så bra tid när jag köpte julklappar för över två veckor sedan! (Helt klart rekord för min del). Men vem lyckas ändå sitta med halvinslagna paket, fortfarande iklädd nattlinne, en kvart innan Kalle Anka börjar? Jo jag. Hann inte riktigt med som sagt...
Men jul blev det minsann ändå! En mycket trevlig sådan också :) Åt lite sen lunch med familjen och farmor efter Kalle Anka och innan julklappsutdelningen. På kvällen gick vi till min farbror där vi fortsatte firandet med ännu mera mat och julklappar.

Och nu undrar ni kanske vad jag fick i julklapp? (eller kanske inte alls förresten...). Jag kan ju säga att jag nästan bara fick bra-att-ha-saker, nu när jag ska flytta hemifrån, vilket ju faktiskt var precis vad jag önskade mig, så det var ju toppen! :) Nånå, här kommer delar av min jul i bildformat:

Julen är ju inte riktigt slut än dock...vi är ju bara på juldagen! ;D Så GOD JUL PÅ ER! :)

Två helger och ett par vardagar

Jag har ju, som sagt, bloggat lite dåligt nu igen, så jag tänkte ha en liten snabbgenomgång på vad jag har gjort det senaste.

Förra helgen tillbringade jag, mamma och pappa på Västkusten, hos min mormor och lilla(tjocka!) Sixten. Det hade regnat (och regnade) nåt väldigt, så mormor hade fått en hel damm i trädgården. Vi tog det lugnt och satt mest inne och läste och tittade på Tv. Ganska mysigt ändå :)


Onsdagen efter var jag ledig, så på kvällen innan tog jag tillfället i akt att hälsa på Cajsa, som ju flyttat till Jönköping för några månader sedan. Dålig som jag är hade jag inte lyckats hälsa på än. Men nu så!

Jag och Marie tog tåget ner och Cajsa mötte oss vid Coop när vi steg av bussen från stationen. Eller det skulle hon ha gjort i alla fall, fast vi såg henne inte och trodde att hon inte hade hunnit dit än och ja, det hela slutade med att vi gick om varandra och knasade till det...men till slut var vi inne i värmen hos Cajsa och vi ägnade kvällen åt prat och god mat som vi (mest Cajsa) lagade. Mys!

Dagen efter shoppade jag och Marie julklappar medan Cajsa var i skolan och på eftermiddagen blev det lite fika när vi återigen mött upp Cajsa.


Och så, till sist, som jag nämnde i förra inlägget: Stockholm. Där var vi alltså i helgen, jag och familjen. Vi ägnade oss mest åt shopping faktiskt ;) Och ett litet besök på en liten julmarknad i gamla stan :)


Ja. Nu vet ni ungefär vad jag har gjort! Hejhopp!

Liten uppdatering från telefonen

Har ju vart lite dålig på att uppdatera nu igen, men jag har haft lite att göra, så får skylla på det ;) Är strax framme i Stockholm nu dock, så tänkte bara göra en liten uppdatering för att säga att det kommer mer nån annan dag! När jag är hemma :) t.ex. På måndag eller kanske redan på söndag!

Sen måste jag ju förstås tala om att jag kom in på läkarlinjen i linköping också!!!! Galet glad är jag för det! :D nåja, hörs om ett par dar då;)


RSS 2.0