Tretton dagar

Ja, just det! Trettondagen är idag, så jag är ledig. Tretton dagar efter jul, och nästan tretton dagar (tolv) sedan min senaste blogguppdatering. Jag är bra på det här med att uppdatera ofta alltså ;)
Nytt år och allt är det ju nu också, och grejer på gång! Imorgon jobbar jag min sista dag på fiket, och sen är jag ledig ett tag för att hinna ta det lite lugnt, men kanske framförallt hinna fixa allt som ska fixas innan flytten! Skolan börjar den 23:e januari, och jag och Marie har lägenheten från den 24:e. Lite typiskt, men vi skulle ju egentligen inte fått den förrän 1:a februari, så vi är nöjda ändå!

Jag hoppas att jag ska bli lite bättre på att blogga i år. Om inte annat så är det ju kul för mig själv att i framtiden se vad jag hade för mig nu. Om jag inte minns allt skitbra ändå vill säga...Dock kommer jag antagligen få väldigt mycket annat att tänka på och greja med nu när jag börjar plugga, men jag ska försöka blogga ändå. Lär ju hända mycket mer spännande saker att skriva om då än vad det gör nu i alla fall...

Jaja, nu ska jag nog gå och göra mig iordning litegrann! Mina kusiner har fyllt år, så nu blir det släktkalas om en stund :) Hejhopp så länge!

RSS 2.0