Nytt år, ny termin!

Hej!
Nu är väl inte året så nytt förstås..eller aa, ganska ändå. I alla fall nytt år sedan jag skrev förra gången, haha..det blir ju inte alltför ofta tydligen. Vi får väl se om jag kan komma igång det här året då...
 
Kom på att jag faktiskt bott i Linköping i strax över ett år nu...känns knäppt! Känns verkligen som att jag börjat precis, fruktansvärt fort går det i alla fall!
 
Har nu klarat av andra terminen på läk, vi fick tillbaka tentorna för ett par dagar sedan, och jaaa..så sjukt skönt att ha den godkänd och avklarad! Var ett jäkla slit under tenta-P vill jaga lova! Inte mycket till julefrid där inte! Så nu hoppas jag bara att det är som så många säger, att T3 är en aning slappare...vore ju skönt! Har i alla fall kommit igång med basgrupper och allt sånt nu..känns lite halvsegt såhär i början, men man kommer väl in i det snart igen ;)
 
Får väl se om jag hinner/känner för att blogga lite mer nu då...vore ju trevligt om inläggen kom NÅGOT tätare i alla fall...haha, aja! Nu måste jag städa mitt rum..som jag har skjutit på det! Ush...
 
Jaja, ska man städa nån dag så passar väl en halvbakis-söndag som idag bra tänker jag, så nu får jag allt ta mig i kragen!
 
Hejhopp!
 
I brist på vettiga bilder får ni en liten julpussbild såhär nån månad i efterhand..
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0