Ibland går det inte som man vill...

Alltså, idag var ingen bra dag! Ingenting har funkat (särskilt inte elen) och jag har känt mig allmänt trött och hängig hela dagen...inte kul! Men såna dagar kommer ju ibland, så det får väl gå^^ Jag fick åtminstone lite kinamat, så det var ju ett plus! :) Imorgon ska det däremot bli en BRA dag! Då far jag ju till London med min käraste Marie för att hälsa på min käraste Cajsa <3 Underbart! :)

Nåväl, jag har i alla fall (med hjälp av pannlampa) lyckats packa en del kläder som jag ska ha med mig imorgon och dessutom lagt in typ 25 timmar musik på min iPod. Annars har jag mest varit lite butter över att inget vill som jag vill ;)

Nu ska jag nog sova snart tror jag, så att jag orkar gå upp tidigt (eller i alla fall innan nio;P) imorgon och greja med det sista innan Londonresan. LÄNGTAR!!!!! Wiiiieee :)

Godnatt på er och ha det så mysigt i höstmörkret!

Såhär söta var vi för nåt år sedan och lite till ;D hihihi <3

Nedrans grejer som inte fungerar...

Skrivare till exempel...Funkar aldrig när man behöver dom! Ville skriva ut ett litet kort till mamma idag, för hon fyller år, men icke! Skrivaren vägrade såklart att fungera. Skit också...
Aja, mamma får väl klara sig utan kort idag då antar jag! Hoppas hon blir glad för min och Jennys present ändå då, hihi :)
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, så att vi kan få tårta någon gång! Tänkte då att jag ju kunde skriva ett inlägg i min blogg så länge, som ni kanske ser :) Fast egentligen har jag väl inget vettigt att säga, förutom att jag läser en bra bok idag :) "Sushi för nybörjare" heter den och är skriven av Marian Keyes, som för övrigt är en av mina favoritförfattare. Mycket roliga och bra böcker. Läs nåt av henne tycker jag! :)
Nåväl, nu får det nog räcka för den här gången. Ha en mysig dag!
Sushi är ju inte supergott faktiskt, inte enligt mig i alla fall. Dock beror
nog det på att riset är indränkt i ingefära, vilket är något av det äckligaste jag vet...

Nu så!

Nu har jag en header i alla fall. Sen tycker jag ju egentligen mycket om grönt, så då kanske ni undrar varför jag har orange och rött här istället? Jag vet faktiskt inte. Antar att det kan bli lite jobbigt med grönt när man ska läsa. Eller? Jag får väl testa mig fram ;) Spännande att se vilken färg det blir i slutändan va? Jag är i alla fall ganska säker på att det svarta ska vara svart. Nu vet ni!
Vi får väl se om det blir mer bloggande för min del nu, när jag faktiskt fixat till den lite (även om det är ganska enkelt och så...jag är ju ganska dålig på sånt här).
Nåja, god kväll på er allesammans. Eller ja, båda mina läsare kanske är mer passande än "allesammans"...

Den blev lite liten....


Äsch

Jag försöker göra om lite här. Går sådär! men vi får väl se ;) Tänkte ha den här bilden som header iaf...om det funkar^^

RSS 2.0