18 - Min favoritfödelsedag

Haha, vad är det här för grej då? xD Jag har ingen aning om vilken födelsedag som vart den trevligaste :P Men jag antar att den jag sett mest fram emot var den då jag skulle fylla arton. När man blir arton får man ju göra grejer man inte fått göra förut liksom ;P (sen att det inte var så jäkla coolt när man väl var arton är väl en annan historia).

Tror ändå att det var en ganska trevlig dag :) Minns att jag hade lång sovmorgon (så det var antagligen en onsdag då) och att min familj firade mig på morgonen först :) Sedan vart det väl en lite lagom kort dag i skolan innan jag kom hem igen och fikade lite med min kära familj :) Och om jag inte minns helt fel så kom det tre små söta flickor hem till mig på kvällen för att gratulera litegrann! Trevlig dag alltså :)

Ja, det får vara mitt svar för den här dagen...ber om ursäkt för att det inte var särskilt uttömmande eller intressant ;P

Fick lite rosor på 18-årsdagen :)

17 - Mitt favoritminne

Åh...Man har ju så mycket bra minnen! Det är ju supersvårt att bara välja ett. Hmmm...

Men det var ju faktiskt sjukt spännande att åka till Island alltså...Så annorlunda mot andra ställen på nåt sätt. Det skadade ju inte att man åkte med en väldigt, väldig mysig och trevlig klass heller :)


Den här resan får faktiskt vara mitt favoritminne nu. Det finns som sagt väldigt mycket andra fina minnen, både sådana jag skulle vilja dela med mig av och sådana jag helst behåller för mig själv :) Men jag får ju tyvärr inte plats med alla här! Island är ju ändå ett relativt nytt minne, så den resan kommer jag ju faktiskt ihåg rätt bra ändå ;)


Men eftersom vi var borta i typ 12 dagar kan jag ju kanske inte riktigt skriva upp allt vi gjorde och så, det skulle bli ett låååångt inlägg. Och det skulle INGEN orka läsa.


Här är lite av det vi gjorde i alla fall, som verkligen kan vara värt att minnas:


Vi badade i Blå Lagunen (fruktansvärt skönt, tyckte i alla fall jag som är ett stort bada-i-badkar-fan. Det här var liksom som ett stort, blått, varmt, ångande, mineralrikt badkar), vi tog oss igenom en lavatunnel (Spännande!), vi red på söta islandshästar i häftig natur, vi såg massa coola saker (som t.ex. en aktiv vulkan och ett par valar) och vi testade både shopping och nattliv i Reykjavik. Och sen massa andra trevliga/roliga/mysiga/häftiga grejer som jag inte skriver ner, eftersom det, som sagt, skulle bli för långt ;)






16 - En vanlig dag hemma hos mig

Haha, jag var ju så duktig ett tag, tänkte nästan att jag skulle komma ikapp med dagarna här ;) Men sen skrev jag visst inget på nästan en vecka...nåja, så kan det gå! Nu fortsätter jag med nummer 16 i alla fall: Alltså, jag varken pluggar eller jobbar ju, så jag har ju egentligen inte så mycket rutiner, vilket betyder att mina dagar ser ganska olika ut. Jag gör väl lite det jag känner för. Det enda fasta jag har är väl kör på tisdagkvällarna och yoga på onsdagarna.Nu har jag ju börjat på gym också, så där kommer jag väl hänga några gånger i veckan då :) Men annars gör jag som sagt lite allt möjligt. Idag var jag t.ex. hos tandläkaren, sen gick jag en långpromenad (vilket jag gör ganska ofta, det är ju så skönt!) och nu är det bullbak som står på schemat (väntar på att degen ska jäsa). Andra dagar kanske jag målar, letar jobb, spelar lite musik, sjunger, bakar, läser, är med kompisar eller hittar på nåt annat trevligt :) Eller så gör jag nåt helt annat...haha, som sagt, jag har inte så mycket rutiner för tillfället :)

15 - Mina drömmar och önskningar

Mjo, alltså! Det känns som om jag skrev en del om det här i inlägget om framtiden :P Så det skulle nog mest bara bli samma grej. Typ.

Och egentligen kanske jag inte vill skriva nåt mer, för det känns som om en del drömmar och önskningar jag har är mina privata, inget jag vill dela med mig av här liksom ;) Men jag kan ju säga så mycket som att, även om jag ju inte vet så mycket vad jag ska göra av mitt liv och så, så har jag ju en del drömmar och önskningar. En hel del faktiskt...men det har väl de flesta kan jag tro :)

Hoppas att detta duger som förklaring till varför det inte blev mycket skrivet här nu.

14 - Våra resor

Jag har aldrig varit utanför Europa, men inne i Europa har jag bilat runt en del!

Jag kan tänka mig att det blir lite långt att skriva om alla resor (eller ja, inte för att jag har rest så fruktansvärt mycket, men ändå!), men här kommer en liten lista på vilka länder jag har vart i (förutom Sverige då^^):

- Norge

- Nederländerna

- Belgien

- Luxemburg

- Österrike

- Schweiz

- Island

- Storbritannien

- Danmark

- Frankrike

Sen har jag även varit i Tyskland och Italien, men Tyskland har jag bara sovit på hotell nån gång ibland när vi vart på väg till Frankrike och Italien har jag bara åkt igenom (köpte en smörgås där i och för sig...)
, så jag vet inte riktigt om dom räknas :P

Jag kan skriva lite om de resor jag gjort på senare år i alla fall, som jag minns lite bättre :)

År 2006 var jag i Frankrike för tredje gången med min familj :) Vi bodde på ett hotell någonstans vid medelhavet (minns inte vad staden hette^^) Det var i alla fall jättevarmt minns jag! Så det blev mest bad och sånt, skönt :)

En alldeles förtjusande bild på oss när vi var i Frankrike 2006..haha, ush xD
Men vädret var ju fint och resan trevlig i alla fall :D

Sen var jag i Frankrike en fjärde gång år 2009, fast den här gången utan familj och istället med en mycket trevlig liten franskagrupp :) Då var vi i Paris ett par dagar. Kul och bra resa! Förutom att typ alla blev sjuka på slutet...

En liten Marie framför ett stort Eiffeltorn :)

På våren 2010 var jag ju på Island med min kära NV3:a. Mycket bra och minnesvärd resa! Vi såg massa coola grejer och hade det allmänt trevligt och mysigt :) Island var ett bra ställe, tycker jag. Kan helt klart tänka mig att åka dit nån gång igen!

En liten bit Island

Sen var jag och Marie i London en vecka på hösten 2010, där vi hälsade på vår kära Cajsa :) Mycket trevlig resa, med mycket shopping och mysiga kvällar! Kändes som om tiden gick alldeles för fort när vi var där dock...men det är väl så det är med resor :)

Jag och Cajsa, någonstans i London (Maries bild)

Haha, hoppas ni orkade läsa allt det här nu..blev ju en del text visst...

13 - Den här veckan

Blir ju passande att skriva det här när det är söndag då ja! :D
Det här har varit en ganska lugn vecka känner jag :) Ska se om jag minns vad som hänt!

Måndag: Öhm...haha! Vilket minne jag har ;D Minns att jag var på zumba med Melinda på kvällen i alla fall :) men innan dess? Haha, jag kommer verkligen inte på det xD Om någon vet kan ni väl påminna mig? :) hihi. Nåja, det var kul med zumba i alla fall! Förutom att det var för mycket folk där och så då :P nånå...

Tisdag: Jag bakade tigerkaka :) Den blev riktigt god, om jag får säga det själv, höhö! Sen gick jag upp till farmor och bjöd henne på en bit kaka och lite kaffe :) Sen satt jag hos farmor ett tag och diskuterade min framtid (Några av hennes förslag på yrken: Läkare, revisor, advokat, barnmorska m.m....). Därefter gick jag lite ärenden åt henne på stan och passade samtidigt på att gå ner till arbetsförmedlingen och lämna ett papper...Sen gick jag hem och lagade mat :)

Onsdag: Jag gjorde nog inte så mycket på onsdagen, eller aa, jag målade en skiss till en målning jag ska göra :) Det tog ju faktiskt sin lilla tid...

Torsdag: Då var jag och klippte mig och färgade håret :) Sen var jag på gymmet, där en kille visade mig och Natalie hur man skulle göra med alla maskiner..haha! ;D Anton var här ett tag med och åt lite mat med min familj :)

Fredag: Då skulle jag gå upp tidigt hade jag tänkt, men jag sov så förfärligt dåligt på natten (inte alls faktiskt) men somnade nån gång på morgonen sen i alla fall och lyckades då sova ändå till halv tolv. Hade lyckats stänga av väckarklockan i sömnen då tydligen...Sen tog jag bussen till Skövde där jag träffade min syster efter ett tag. Vi åt lite lunch och sen sprang vi runt i lite affärer (jag letade present till Evelina ;)). Sen tänkte vi åka hem med 19.05-bussen, men dom hade visst tagit bort både den och 19.25-bussen, så då vart vi lite sura...Men som tur var träffade vi Frida på resecentrum, så vi fick åka hem med henne :D När jag och Jenny kom hem skulle jag laga lite kvällsmat åt oss (lunchen bestod nämligen av en fralla var, så vi tänkte att vi borde äta nåt vettigt). Så jag lagade mat, och vi dansade i köket (Jenny satte på vår gamla Barbieskiva ;D Mycket trevligt! Sen köpte vi nötter på Konsum och gick hem och såg på film, innan vi dansade lite till :)

Lördag: Jag bakade kakor på förmiddagen, sen firade jag Evelina i Tibro på kvällen, massa mys och mycket trevligt! :D

Söndag: Idag har det vart en riktigt slapp dag. Har haft ont i huvudet hela dagen, så jag har inte orkat göra så mycket...Gick i alla fall en promenad med mamma och tittade på Solsidan. Bra program asså! :D

Oj, nu blev det ganska mycket text fast det inte var en så händelserik vecka. Typiskt mig! Är ganska duktig på att göra mycket text av lite handling (eller vad man ska säga). Nånå, det här var min vecka (eller dom delar av veckan som jag minns) i alla fall! Kan ju faktiskt vara skönt att ha veckor där det inte händer så mycket ibland också :)

I brist på bra bildmaterial får ni en fantastiskt tjusig cambild
på mig^^ Haha ;D

12 - I min handväska

Oh, kan tro att ni har längtat efter den här va? Vem vill inte veta vad jag har i min handväska liksom? ;D
Hihi, nä men jag har väl inget speciellt jättekul i min handväska....men här får ni en liten lista:

Grundutrustning (som alltid finns där om jag har med den):

- Betapred (Om jag skulle få en allergisk chock, vilket dock inte är så troligt såhär års med tanke på att det är insektsbett jag är allergisk mot...)
- Pengar, kontokort
- Körkort
- Mobil

Utekvällsutrustning:

- Grundutrustning
- Puder och ibland ett läppstift/läppglans

När jag har min stora handväska (om jag ska typ, långt bort, eller bara vara borta lite längre):

- Grundutrustning
- Någon trevlig pocketbok
- Min kalender
- Någon sorts penna

Jaaa, det var väl det...Spännande va? ;D Sen kan jag ju förstås slänga i lite andra saker ibland, vid behov.

11 - Min personlighet

Hmm...Det här är väl kanske en fråga som skulle kunna besvaras bättre av mina vänner eller min familj, men jag får väl försöka själv ändå då ;P

Jag skulle väl säga att jag är en ganska lugn (och långsam) människa. Sen är jag nog lite olika beroende på om jag är tillsammans med människor jag känner väl eller människor jag inte känner så bra. Jag brukar bli ganska blyg när jag umgås med folk jag inte känner så bra, särskilt i lite större grupper. Då pratar jag nog inte så mycket, knappt nåt alls skulle jag tro :P Är jag däremot med folk jag känner väl, eller i en mindre grupp, kan jag nog prata ganska mycket, kanske för mycket ;P Och för fort....Jag är duktig på att prata fort och otydligt, haha! Får skärpa mig där...

Annars tror jag att jag är en ganska omtänksam människa, som har svårt att bli ordentligt arg på andra (Eller okej, familjemedlemmar kan jag nog bråka en del med ibland, men det är väl så det är, och det brukar gå över rätt snabbt ...). Jag tycker liksom inte om att bråka med folk, så jag brukar försöka låta bli, även om jag kanske känner mig orättvist behandlad eller så. Det är väl både bra och dåligt antar jag...

Jag tror att jag kanske kan betraktas som lite stel eller så av folk jag inte känner väl, men som sagt..jag blir ju lite blyg då ;P Annars är jag nog mer flummig av mig, vilket jag antar att mina närmare vänner har märkt^^

Hihi, jaaa, det är lite svårt att beskriva sig själv känner jag (ni som känner mig kanske inte alls håller med om min beskrivning?), men det är väl lite såhär jag tänker att jag själv är i alla fall...

10 - Det här hade jag på mig idag

Haha, är jag seg eller är jag segast? (Jag gissar nog på segast..). Aja...nu kommer nummer tio i alla fall. Blir spännande att se om jag någonsin kommer ikapp...

Den här var ju inte särskilt svår i alla fall (förutom att försöka få till en bra bild på mig då - Inte lätt! det blev ingen bra tyvärr, så det får bli en fånig. Ser lite ut som om jag luktar mig själv i armhålan :D)

I alla fall - Det här hade jag på mig idag:


9 - Min tro och livsfilosofi

Jag tror på Gud. Och på vetenskapen :P På något sätt känns det skönt att tänka att det finns något större än bara det vi ser, och att det finns ett liv efter döden. Det vore ju så tråkigt annars. Att bara dö och sen var allt slut liksom...
Öhm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag tror i alla fall, så nu vet ni det (om det nu skulle vara så att ni inte redan visste det).

Och min livsfilosofi, jaa, vad ska säga? Jag tänker bara att man ska försöka göra det mesta av sitt liv, att göra det man känner för och följa sina drömmar och allt det där. Sen vet man (typ jag) kanske inte alltid vad ens drömmar är, men då får man väl leva med det tills man kommer på nåt bra. Sen tycker jag att man ska värna om sina medmänniskor, för de är ju så viktiga! Att behandla andra som du själv vill bli behandlad är en bra grej att gå efter, helt klart! Räknas det här som en livsfilosofi? Aja, i vilket fall så är det det jag kände för att skriva just nu, så det får duga :)

8 - Ett ögonblick som jag vill minnas för evigt

Öhm...Tråkigt nog kommer jag inte på nåt bra ögonblick såhär på momangen. Svårt ju! Men nåt minnesvärt måste ju ha hänt i mitt liv eller? Haha! Annars är det ju fruktansvärt tråkigt och jag får helt klart ta mig i kragen och hitta på nåt spännande!
Nej men...jag har nog bara dåligt minne. Tänker lite nurå.

*Tänkitänk*

Så! Nu kom jag på NÅGRA ögonblick. Jag vet att det står ETT ögonblick, så nu får jag välja nåt då :) Dagen då jag tog studenten är väl helt klart minnesvärd känner jag. Det var ju en sån dag när alla bara var jätteglada och taggade! Fast det var ju förstås lite sorgligt också...men mest bra, en toppendag helt enkelt :)

MEN, nu tänkte jag nog ändå inte välja studenten som minnesvärt ögonblick i det här inlägget: Utan den gången när jag såg en alldeles underbart fantastiskt kvinna på scen förra vintern!

Sedan ett par år tillbaka har ju Regina Spektor varit en av mina allra största idoler. Hihi. En gång kom pappa hem från jobbet, gav mig två biljetter och sa: "Du ska se Regina Spektor på Cirkus i Stockholm den 7e December. Ta med dig någon. Blir det bra tror du?". Oj vad glad jag blev då kan jag tala om!

Så jag tog med mig Marie och for till Stockholm. Och gissa om konserten var fantastisk? Klart den var! Helt SJUKT bra var det! Regina är liksom ännu bättre live än på inspelningar. Det var så bra att jag faktiskt började gråta ibland (Jag är faktiskt ganska blödig nuförtiden, hur det nu kommer sig).

Stämningen var verkligen magisk och jag var typ lyrisk efteråt, så det var helt klart en minnesvärd kväll ;)

Jag tog ju några egna bilder när jag var på konserten, men de blev så
fruktansvärt dåliga så jag Googlade lite istället ;)

7 - Framtiden

Oj, den här var ju inte helt lätt...vem vet vad som ska hända i framtiden liksom? Hmmm. Jag vet ju inte ens vad jag gör till hösten. Ingen aning faktiskt.
Men jag vill ju en del förstås. Ganska mycket faktiskt. Jag vill hitta något jag tycker om att hålla på med, något jag vill arbeta med och något som jag då kan använda nästa år åt (+ett par år till antagligen) att plugga till. Sen vill jag hitta någon jag tycker om, och kanske gifta mig om det blir så. Få några barn (typ tre eller så). Sen vill jag göra spännande saker, resa till massa coola ställen och så. Sen vet man ju aldrig hur det blir med det, den som lever får se (eller hur man nu brukar säga)!

Helst av allt vill jag någon gång bli riktigt lycklig och känna att jag har gjort något av mitt liv, kanske inte bara till nytta för mig själv, utan även för andra. Men hur börjar jag? Vart ska jag ta vägen nu och vad ska jag göra sen? Jaa, det återstår att se.

Nu kanske ni undrar vad den här bilden har med texten att göra?
Jag vet inte heller, min bästa motivering får vara att det är tomt utan bilder
och att stadsparken i Hjo ju faktiskt kan vara ganska fin.

6 - Dåtiden

Det finns så mycket dåtid. MASSA dåtid faktiskt. För att ni inte ska behöva läsa en lång redogörelse över mitt liv och så, tänkte jag att jag lägger upp lite blandade bilder från förr ;P

En gång såg jag ut som ett troll

En gång fanns världens bästa Sluggo här hemma

Ett par år ägnade jag mig åt ridning

En gång hoppade vi (bevisligen med väldigt fånig hoppstil) på klippor

En gång tittade jag på min gamla holländska skola (en gång hade jag
också väldigt ful frisyr och nästan lika fula byxor)

En gång åkte vi båt med farmor

En annan gång med två kusiner

En gång passade Kitte dagisfiskar

En gång läste jag och Joanna fjärde HP-boken iförda varsin Rosa HP-tröja

En gång var jag på ett läger där man spelade väldigt mycket musik och
inte sov nånting

Sen har jag faktiskt slutat nian iförd sekelskiftesklänning en gång också

Jaa, här var då några små tillfällen ur min lilla dåtid!

5 - Vad är kärlek?

Kära nån, det här blir minsann inte lätt! Vad är kärlek? Hur ska man kunna veta det? Jag antar att man kan känna kärlek på många olika sätt. På ett sätt till sin partner, på ett annat sätt till sin familj, sina vänner, djur, choklad m.m.

Så vad är då kärlek? Om man nu ska hålla sig till en sorts kärlek, den som så många verkar leta efter (inklusive jag - Hör av er om ni är intresserade! [Nej, nu skojade jag litegrann, hoppas ni förstod det ;)]). Ni vet vilken jag menar va? Klart ni gör :) För vissa kanske den är lätt att hitta, det blir liksom rätt direkt. För andra kan det nog vara svårare, man hittar aldrig rätt. Själv känner jag just nu att jag tillhör den senare sorten. MEN, bör tilläggas, jag är ju bara 19 år än så länge (okej, 20 om typ 7 månader) och hur många har hittat sin själsfrände (eller vad man nu vill kalla det) redan då? Det är nog inte så många. En del såklart, men långt ifrån alla. Jag tänker inte deppa ihop för det direkt, nån dag så hittar jag förhoppningsvis mannen i mitt liv, hihi ;D

Nu kanske jag kom ifrån ämnet lite, men det här är min blogg, så det är bannemig jag som bestämmer vad som ska skrivas! :D Nå, jag tänkte i alla fall att jag skulle komma fram till det här:

Det är inte lätt att hitta rätt från början, hur ska man veta om man är kär eller inte innan man testat? Man borde väl ge det en chans tycker jag? Alltså blir det antagligen en och annan misslyckad kärleksaffär (Fruktansvärt töntigt ord förresten. Så töntigt att jag låter det stå kvar tror jag. HAH!), både för mig och för andra.

Men vad är då kärlek? Mjo, det är väl när man tycker om någon så mycket att man vet att man, typ, skulle dö om man inte fick vara med den människan, i alla fall ganska ofta. När man känner att man i princip skulle göra vad som helst för personen i fråga. När det pirrar i magen och allt det där. Det tror jag är kärlek i alla fall. Ingen toppenbra definition, men det är den bästa jag har på en så svårgriplig sak som just kärlek.

Från julen -07

4 - Mina vänner

Oj, nu ligger jag superlångt efter här...Borde ju vara på dag nio..Oooops ;) MEN (ja, nu ska jag skylla min inaktivitet på lite andra grejer igen), det är så att jag bara har haft tillgång till internet på en av datorerna vi har här, och på den har jag absolut inte en enda bild (och nej, jag orkade inte greja med att föra över bilder och så, har inte ens ett USB-minne för tillfället, haha xD). Inlägg utan bilder är ju ganska tråkigt, tycker jag, så därför har det alltså inte blivit något mer inlägg. Men nu så! Nu är jag uppkopplad på rätt dator och allt minsann..så nu kör vi! ;D

I det här inlägget ska jag alltså skriva om mina vänner. Jag tror faktiskt inte att jag nämner någon vi namn nu (Det är ju antagligen mest mina vänner som läser det här, och ni vet ju vilka ni är. Hoppas jag). Annars är jag rädd att jag ska råka glömma någon och det är ju aldrig kul om nån känner sig dissad och bortglömd, eller hur?

Nåväl: Jag har en hel del finfina människor omkring mig. Vissa träffar jag mer ofta än andra, det är ju så det blir. Vissa har jag känt sedan flera år tillbaka, andra inte alls lika länge. En del vänner saknar jag, de som är för långt borta för att man ska kunna umgås så ofta man vill och de som man inte längre umgås med på grund av andra anledningar. Kanske växte man ifrån varandra? Sånt är tråkigt tycker jag. När folk man stått jättenära inte längre finns där. Men det är väl så i livet, för alla, och då är det bara att gå vidare. Om man nu inte väljer väljer att ta upp kontakten igen, för att se om det kanske funkar ändå.

Jag skulle säga att många av mina vänner är ganska olika, och alla är liksom inte ett "gäng" eller vad man ska säga (utan snarare några mindre grupper). Men det är ju inte det som är det viktigaste, att alla mina vänner känner varandra. Det är ju faktiskt mig dom ska komma överens med! Haha ;D Nää, men det är klart det blir så. Det är trevligt det med :)

Nu var det kanske inte alls såhär man skulle skriva på denna punkt. Meningen var kanske att man skulle berätta om de vänner man har, berätta hur dom är, hur dom beter sig, hur dom ser ut, hur länge vi känt varandra, hur ofta vid umgås och vad vi då gör. Men nu valde jag att göra såhär, så det är bara att hålla tillgodo!


Och nej, jag skulle ju inte nämna några namn, men jag tänkte att, det här
är ju faktiskt några av de jag umgås mest med, för tillfället (Ja, när Cajsa
inte är i London då, förstås ;D) Så de fick vara med på bild ändå :)
Bild från sommaren 2009 (eller?) när vi är på vår låååånga vandring ;)

3 - Mina föräldrar

Jamen hej och hå vad det går! Det blir visst ett sånt här inlägg idag ändå :) Nu ska ni få veta ALLT (eller nä, långtifrån allt faktiskt) om mina kära föräldrar.

Som ganska många andra har jag en mamma och en pappa, födda 1963 respektive 1962. Jag brukar kalla dem för Mamma och pappa, andra kallar mamma för Majsan, eller Lillan (Ibland även för Marianne). Pappa kallas nästan alltid av andra för Klas.

De är såklart söta och snälla föräldrar båda två. Mamma har väl dock lite mer temperament än pappa kan man säga. Jag skulle nog kunna påstå att jag och pappa är lite lika i sättet, medan Jenny mer liknar mamma.

Mina föräldrar är gifta och bor här hemma hos mig (eller är det kanske jag som bor hos dem?). De har varit gifta sedan våren 1992. Jag var faktiskt med på bröllopet, men då jag endast var en smula äldre än ett halvår kan jag inte påstå att jag minns mycket utav det. Ingenting faktiskt.

Hmmmm...vad vill man mer veta om folks föräldrar (vill man ens veta så himla mycket om folks föräldrar?) Mjaa, kanske vad de har för yrke? Jo, mamma jobbar på dagis, pappa på volvo. Mycket spännande.

Ibland blir jag lite trött på mina föräldrar (särkilt på mammas ibland extremt hönsmammiga beteende), men jag tycker fruktansvärt mycket om dem. De är så bra! <3

P.S. Lägger inte ut någon bild på mamma och pappa av den enkla anledningen att jag inte har några som helst bilder inlagda på den här datorn. Slut på P.S'et (alternativt D.S, för de som tycker det låter bättre).

Såhär kan det gå

Jag vill börja med att be om ursäkt för uteblivandet av svar på "frågorna", eller vad man nu vill kalla det. Jag sa ju faktiskt att jag skulle vara borta ett par dar i början av det nya året, så det visste ni. Dock hävde jag ju också ur mig att jag skulle försöka "hamna rätt" vid den femte. Det var igår det, och jag har inte ens skrivit tredje grejen än. Men det är så att jag har haft mer att göra det sista än vad jag hade tänkt. Jag har vart på gymmet med Natalie, jag har spelat spel med trevliga människor, jag har hälsat på Melinda, gått på promenad med Marie, och dessutom, idag, varit på Stenkällegården och testat utförsåkning för första gången (även detta i sällskap med trevliga människor förstås). Dessutom har internet krånglat en MASSA. Slut på bortföklaringar.

Förmodlingen kommer jag inte orka skriva om 3e,4e,5e och 6e grejen idag. Kanske inte ens tredje (Jag var ju så illa tvungen att skriva ett bortförklaringsinlägg, och jag orkar ju inte blogga hur mycket som helst på en gång!), men det kommer. Jag LOVAR (tror jag). Det ploppar nog upp ett par inlägg på rad när ni minst anar det, ska ni se ;D

För övrigt kan jag ju meddela att jag fann utförsåkning (på skidor alltså, för alla som inte fattade det) mycket underhållande! Hihi, nämen det var KUL ju :D Det gick inte heller helt så dåligt som jag hade trott (med tanke på min obefintliga balans och min uteblivna koordinationsförmåga). Jag ramlade faktiskt bara tre gånger på hela dagen (+ en gång i liften förstås, men det räknas väl inte?). Nåväl, bra dag i vilket fall. Dock insåg jag nu det korkade i att gå till gymmet dagen innan man åker skidor. Jag kommer helt klart inte kunna stå på benen i morgon...

RSS 2.0