Nedrans hörlurar.

Jag har ett par hörlurar till min iPod. Dom sitter inte i öronen ordentligt. Inte alls! Dom bara trillar ut och bråkar. Bös. Sen har jag ett par hörlurar som jag brukar använda nu när jag är arbetslös och sitter vid datorn och vill lyssna på musik när alla andra som ska upp på morgonen ska sova. Dom gör FRUKTANSVÄRT ont att ha på sig efter ett tag. Men det är ju jättetråkigt att inte ha nån musik...så vad gör man? Köper nya kanske? Jo, kanske det. Det är nog en bra idé. Nya hörlurar minsann! Eller så kanske jag borde önska mig hörlurar i julklapp? Fast då måste jag nog hitta ett par bra hörlurar som jag vill ha först. Annars blir det kanske fel ändå sen. Aja...det är inte lätt det här med hörlurar alltså. Vart hittar man dom perfekta hörlurarna liksom? Bra ljud, bra passform och bekväma. Och helst inte alltför fula/stora. Nån som vet? Säg gärna till i så fall ;)

Nåväl...nu ska jag väl egentligen sova snart tänkte jag, men är tyvärr inte jättetrött. Har bara inget bra att hitta på, det får ju inte låta nåt heller eller så. Kanske läsa? Jaa, kanske det :) Godnatt på er i alla fall! :)


Toppen.

Jag har kommit fram till att jag inte tänker skriva nåt om London. Vet ni varför? Jo, det är så att det nog bara är Marie och Cajsa som läser min blogg ;) Och de var ju med, så de vet ju! (eller ska jag skriva NI vet ju?) Hihihi. Ja, så det får nog vara med det ;P
Hur som helst. Sjuk är jag i alla fall, vilket är just typiskt. Jag har liksom största konserten med kören för hösten på lördag. Jag MÅSTE bli frisk tills på lördag. Men det lär väl inte hända :( Toppen, säger jag bara. TOPPEN. Varför kan man inte bli sjuk lite lägligare nån gång? Typ när man bara känner för att ligga hemma i sängen och läsa böcker och dricka te. Nää, istället blir man sjuk när man måste vara frisk. Jag fattar inte.
Aja, jag tänker inte ge upp i alla fall. Jag ska dricka te och vila hela dagarna nu, så får vi hoppas på det bästa :) Synd att man blir så sugen på att gå ut i den djupa snön bara, men det är nog ingen bra idé för tillfället...
Hoppas att ni får en trevlig dag! Hej hopp! :)

Knas!

Är nu hemkommen från en fruktansvärt trevlig resa till London! Tänkte att jag kanske berättar mer om den i ett senare inlägg, när jag orkar ;) Vad jag tänkte säga var i alla fall att man kan vara så knasig ibland. I alla fall jag...haha! Har vart sjukt trött hela dagen (ett resultat av för lite sömn och för mycket resa) och har bara velat sova typ hela tiden. Men när jag väl är hemma, har tagit ett skönt bad och ätit kvällsmat, då är jag plötsligt inte trött längre! Vad är det här? Jag är nog bara trött när jag vet att jag inte får sova ;) Hihihi! Nåväl. Tänkte i alla fall försöka lägga mig nu och hoppas på att tröttheten kommer tillbaka så fort jag lägger huvudet på kudden! Godnatt! :)

RSS 2.0