Julpynt och ont i örat

Jag blir så arg på mitt högra öra ibland. Att det aldrig kan lägga av! Vaknade i morse, vid 4.30 nån gång av att jag hade fruktansvärt ont i det förbaskade örat igen. Inte alls roligt. Fick därför vara hemma från jobbet idag för att bota mitt öronont.
Lite bättre blev det allt framåt eftermiddagen i alla fall, så den ägnade jag åt att städa lite på mitt rum och sätta upp min julgardin och lite annat juligt. Det var ju trots allt första advent igår, så det är väl dags för sånt nu tänkte jag. Saknar snön nu dock, det blir ju inte riktigt samma mysiga stämning utan den. Men den kommer väl tids nog, det är ju inte jul riktigt än!

Fick förresten reda på för ett par dagar sedan att jag fick 1.9 på högskoleprovet, vilket betyder att mina chanser att komma in på läkarlinjen blivit betydligt större. Så nu är jag glad! :D Hoppas hoppas hoppas att det inte höjs nu i år bara för det. Vore trevligt att bli Linköpingsbo nu efter nyår...nåja, vi får väl se! 8:e december vet jag säkert...

Nu ska jag nog fortsätta virka lite på min "Gullvad" (Egentligen en mullvad tror jag, men den heter Gullvad i virkboken, så då får jag väl kalla den det). Hoppas att ni får en trevlig vecka nu allihopa, och glöm inte att köpa adventskalendrar! (Jo, det MÅSTE man ha).

Lite juligare än förut i alla fall. Får hoppas att amaryllisen blommar fint
snart också :)

Så kan det gå när man reser iväg.

Jag tyckte att jag nästan blev lite duktig med mitt bloggande här. I alla fall i någon vecka eller så. Sen åkte jag utomlands, till Skottland nämare bestämt. Då gick det dåligt. Man får inte ta en för lång paus när man kommit igång med något precis. Pausen har liksom en tendens till att bli lite längre då. T.ex. en och en halv månad istället för en och en halv vecka. Nåja! Nu är jag här igen :) Och för er som ville veta (och som inte redan vet, vilket nog inte är så många, antagligen inte någon) så var resan väldigt trevligt!
Nu har jag haft vardag i sisådär en månad igen, inte riktigt lika kul, men det funkar det med. Och vet ni vad? Det är snart jul! Det blir ju mysigt förstås :)

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänkte skriva om här idag. Tänkte nog mest att jag skulle få igång bloggen lite igen, så nu får vi se om det blir någon form av frekvent bloggande från mig ;)
Jag har i alla fall ägnat en liten stund av eftermiddagen till att ringa viktiga samtal till:
- Vikarieförmedlingen
- Sjukgymnasten
- Frisören (Har beställt färgtid. Förslag på hårfärg mottages tacksamt här!)
Okej, det kanske inte var så många och så superviktiga samtal, men ändå...
Annars har jag mest jobbat, läst och ätit clementiner. Nu ska jag nog läsa lite till skulle jag tro, eller motionscykla kanske...

Hejhopp!

Tänd ljusen vetja!

RSS 2.0