Kväll hos Cajsa

Jag har äntligen kommit utanför husets väggar! :D Okej, okej...jag smög mig faktiskt ut på ett kusin-kalas redan i lördags, vilket förstås var trevligt det med :) Dock var det inte det det här inlägget skulle handla om.
Jag kände mig faktiskt hyfsat frisk igår, så jag tog mig en liten promenad till Fabriksgatan och träffade de här små filurerna:
Söta va? <3
Hade inte träffat Cajsa på ett bra tag, och Marie var inte heller igår jag såg, så det var trevligt minsann! Vi pratade mest...Det är väl det vi gör allra bäst kan jag tro ;)
Lilla Bruce fick vara med en liten stund han med :)
Och Teddy också, förstås. Om det nu är Teddy han heter. Det vet jag inte,
men det passar honom tycker jag.
Jaa, så såg min söndagkväll ut. Skönt att äntligen göra nåt annat än att sitta halvdöv hemma och snora. Inte för att jag är helt frisk än, men på god väg åtminstone.

En liten fundering.

Jag har kommit fram till att jag dricker mycket mindre kaffe när jag är sjuk. Dricker nog inte ens en tredjedel av vad jag annars gör. Varför är det så tro? Kanske för att:

1. Jag dricker alldeles för mycket te (i syfte att bli frisk) för att få plats med nåt kaffe.

2. Jag har redan ont i huvudet av alla igentäppta bihålor m.m. och känner därför inte av några abstinensbesvär.

3. Ingenting smakar gott när man har ont i halsen, så varför slösa kaffe då?

Eller så beror det på något annat. Jag vet inte. Inte särskilt viktigt var det heller och jag tvivlar på att någon som läser detta bryr sig ett dugg om antalet deciliter kaffe jag får i mig om dagarna. Nåja, mycket mer hade jag inte att komma med idag, så det får gå! Hade ju trots allt lovat att det skulle bli lite tätare mellan inläggen, så något måste jag ju trots allt komma med ;)


Här får ni en bild på min vackra temugg i alla fall. Den används bara till te,
skulle bli helt fel att dricka kaffe i den. Så det så.

Snart så!

Jag hade tänkt mig att det skulle bli lite mer bloggande från mitt håll från och med nu. Det beror delvis på att jag skaffat mig en riktig kamera, och det är ju roligt om det finns lite trevliga bilder i en blogg ;)
Nu har jag dock gått och blivit sjuk, så de trevliga bilderna får nog vänta tills jag kommer utanför huset, eller åtminstone gör något annat än att dricka te, läsa böcker och sitta vid datorn...

Håll ut bara, det kommer mer snart ska ni se ;)

Ny header, ny blogg. Eller?

Nu ska det bli lite mer fart i bloggen minsann! Kanske i alla fall.. ;)

RSS 2.0