Ja!

Tänkte att jag skulle överraska er litegrann! ;D Hihi...så här kommer ett litet inlägg :) Anledningen till detta är att jag egentligen borde göra kemi. Men då jag somnar så fort jag öppnar den blå boken (Ja, på riktigt!) så tänkte jag att jag ska ha massa annat att göra så jag slipper det. Som att skriva i min blogg litegran...det måste man ju göra!
Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva...Har ju inte gjort mycket idag! Sjöng med "kören" ( aka jag och Emelie...) i morse i kyrkan...det var ju trevligt :) mhmhm...jaa, sen har jag pluggat väldigt lite kemi, läst lite i en bok och tagit mig ett varmt bad :) Det var väl i stort sett allt...
Tänkte att jag kanske skulle göra något vettigt nu. Det vore ju bra kanske. Som att plugga kemi eller så. Fast ja, helt kul är det ju inte som sagt! Har börjat skriva en liten roman också för er som ville veta ;) Hihi! Får se hur det blir med den...har skrivit ett A4 ^^ Höhö.
Nej nu ska jag som sagt göra något vettigt...eller så blir det något mycket ovettigt. Det vet man ju inte riktigt alltid. Nu har jag bara skrivit en massa skit, det var väll trevligt? :)
God kväll!

RSS 2.0