Star Wars

Idag har jag återigen träffat Marie och David för att öva lite på våra låtar inför kommande spelningar:) Det var som vanligt trevligt...men man blev väldigt trött efter ett tag måste jag sägaxD Så vi gick ut på en liten promenad..och sen åt vi glass..och sen övade vi massa mer xD Så det är typ vad jag har gjort idag ;P får bli ett kort inlägg idag:P För jag är trött och ska nog gå och lägga mig snart xD Godnatt!


Marie står i Hammarskolans lekpark och petar på David med en pinne..hmmm xD

Simning och sångning :)

I morse gick jag upp ur sängen med tankarna inställda på en liten springtur efter frukost:) Men så blev det inte...Just när jag fått på mig träningskläderna ringde telefonen, det var till min stora förvåning Fanny (som jag tyvärr inte pratat med på alltför länge). Hon undrade om jag ville följa med henne och simma. Jag tänkte då att simning är ju faktiskt också motion, och dessutom lite mindre svettigt i det vackra sommarvädret:) Så jag drog av mig träningskläderna och hoppade i min bikini. Sedan kom Fanny och vi gick ner till Guldkroksbadet där jag fick betala en halv förmögenhet (med andra ord 40 kronor) för att komma in. Vi lämnade våra grejer och kläder i omklädningsrummet och hoppade ner i vattnet (okej, jag gick nerför stegen, men jag har faktiskt dåliga öron^^) Sedan simmade vi en kilometer medan vi pratade om allt möjligt:) Efter det solade vi en stund och gick sedan till Hamnbacken för att få i oss lite koffein och en chokladboll:) Den var enorm och jag orkade inte äta upp hela :S men den var god! :D Det var trevligt att träffa Fanny igen, men sen skulle jag till kören och hon gick hem. Efter kören träffade jag Marie för att spela lite:) Vi hittade bland annat på stämmor till Because the night...dom blev riktigt lyckade tyckte jag:D Men nu har även Marie gått hem och jag sitter här alldelles ensam och övergiven:(  Aja, jag ska nog klara mig xD Visste ni att det är nästan tre personer som läser min blogg förresten? :D Är det inte helt otroligt så säg! Haha..nej okej, det kanske inte är jättebra menmen...jag skriver och är glad ändå ;) Hihi...Funderar på att läsa lite nu så att jag blir klar med min lilla bok snart:) Elller lilla och lilla...En bok som innehåller hela Sagan om ringen-trilogin kanske inte kallas för liten, den är iallafall jobbig att hålla i för länge...Aja jag ska läsa klart den snart iallafall! :D Jag hoppas att min lilla trio av läsare får en jättetrevlig kväll! :) Godnatt! 


Guldkroksbadet! (Fattar ni att det kostar 40 kronor att komma in?! :S)


Inga våfflor:(

Efter mycket slit, mycket om och men och mycket velande fram och tillbaka mellan nej, ja och kanske har vi tillslut fått reda på att det inte blir någon våffelförsäljning för vår del:( Såvida vi inte ville vänta på att bli myndiga(eller få nån underskrift från våra föräldrar), betala en registreringsavgift på 650 kronor, läsa en på tok för tjock hög obegripliga papper och vänta i någon fjärdedels evighet. Bara för att Hjo är kass, det gick liksom hur lätt som helst i alla andra kommuner runt omkring, men aja...Nu bor jag ju tyvärr här och nu är det som det är. Blä. Så nu är jag lite deppig:( Vi var ju helt säkra på att vi skulle få eftersom våra handledare sa det! Och vi har jobbat hur mycket som helst, och det är en massa folk som har sagt att dom skulle komma och allt möjligt...kul att behöva förklara för alla som har sett det i hjotidningen, eller i SLA, eller nån annanstans att det tyvärr inte blev något. Men nu har vi ju faktiskt redan fått pengarna och får då hitta på en ny affärsidé. Så vi tänkte lite och kom på att vi skulle kunna spela lite musik runt om i Hjo, man kanske inte tjänar så mycket pengar, men det är iallafall roligt. Vi bestämde oss även för att "anställa" David, eftersom det skulle kunna vara bra att ha med nån som kan spela gitarr :D Så vi ringde honom på hans lunchrast och frågade om han hade lust att spela med oss. Han tyckte att det lät som en underbar idé och vi bestämde att vi skulle träffas efter att han slutat jobba. Så klockan 16.06 (ungefär) mötte vi David utanför RS Elektroniktjänst AB. Eftersom vädret helt plötsligt fått för sig att vara underbart bestämde vi oss för att gå och äta en glass på frestelsen medan vi diskuterade affärsplanen(Och ni kan tro att vi koncentrerade oss riktigt ordentligt på den) . Efter att ha ätit upp det sista av glassen vandrade vi hem till mig för att komma på lite låtar vi skulle kunna spela. Vi kom på några stycken (egentligen inte så många, fast jag och Marie hade kommit på några innan). Sedan gick dom hem (eller rättare sagt till Cajsa) och jag skulle städa litegrann, skitkul. Nää, men nu sitter jag iallafall här och gör inte så mycket. Förutom att skriva ett inlägg och deppa lite över vårat icke-existerande våffelcafé. Aja nu ska jag sluta tjata om det iallafall, ska nog faktiskt avsluta inlägget och göra lämplighetsundersökningen för lumpen, bara för att testa liksom;). Ska försöka skriva lite oftare nu också! Får se om det blir något i morgon ;) Men ha en trevlig natt, och en trevlig sommar! Kom gärna och lyssna på oss och skänk oss en liten slant;) hihi :D Godnatt!


Tråkigt att vi inte kommer få sälja några :'(

RSS 2.0